25 Ağustos 2008 Pazartesi

















Evin hanımı erken uyandı o sabah.Peki o sabah bu sabah mıydı? Daha hangi sabah oldugunu bilmiyorsa neden uyanmıştı?..Gizemli düşünceler birbirini kovaladı. Evin hanımı ; kocası olan "ev" ile mutlu bir birliktelik yaşıyordu. Kocasının isminden pek rahatsız olan "boş" yani evin hanımı kendi ismini görmezden geliyordu.Ev-boş rahatolunoğlu ailesi yeni doğan güneşin ardında küvezde yatan eski doğan görünümlü şahin isimli oğullarını izliyordu.

O sırada...

Kazım bey malikanesinde işler karıştı.İşleri toparlamaya çalışan kazım bey,merdivenlerden aşağıya iniyordu.Bir anda bahçıvanla çarpıştılar ve bütün kitapları yere düştü kazım beyin.İşte böyle tanıştılar.Romantik bir müzik eşliğinde yemek yerken,bahçıvan ahlaksız bir teklifte bulundu.Kazım bey ahlaklı bir açık arttırma kurarak teklifi değerlendireceğini söyledi.

bu olay sonrasında aradan günler geçer...

Arayı kapatın geçmesin günler! der kazım bey.Bahçıvan çok kızar bu espriye ,öncesinde gülmesine rağmen.Yerden buldugu ağırlıgı önemsiz çubuğu,sürtünme kuvvetini 0 alarak ,kazım beyin çatalına yerleştirir.
Kazım bey, kanlar içinde yerde bulur kendini.

Şu sırada..

Şu sırada oturan genç ayağa kalkar.Dersin sıkıcı ve boğucu işleyişinde yorulan genç kız, osuruverir bir anda.Bildiğimiz derste osuran ,pırt yapan genç kızımız derhal sınıftan atılır.

Ve taşlar yerine oturuyor..

Kanlar içinde yerde yatan kazım bey,kabuğundadır vitamini mantıgı ile hareket ederek ,birazda kanlar dışında yatmaya karar verir.Çapkın bahçıvan ise dötünü tutamayan kızla tanışır ve bahçede takılmaya başlarlar.Bahçenin içinden geçen çifti gören bahçıvan ve genç kızımız bir anda irkilirler.SİZ KİMSİNİZ! der. Ev-boş rahatolunoğlu ailesiyiz deyince bir ahlaksız teklifin daha içinde bulur kendini bahçıvan.Bu sırada genç kızın 2-3 taş arkadaşı gelir ve oturur..
Taşlar yerine oturdu mu gerçekten,yoksa bu bir kelime oyunumuydu

kimse bilemedi

Hiç yorum yok: