6 Ağustos 2008 Çarşamba

La fa La sol

Sabah köpeğimin yüzümü yalaması ile uyandım anlamalıydım günümün güzel geçeceğini.
Kahvaltıya oturdum yiecek birşey bulamadım attım kendimi dışarıya, KÖŞE BAŞINDA bir bayan gel dedi sana elma şekeri vericem takip ettim
sinemaya götürdü beni oturdum aidsli şırınga varmış battı.
Sonra öndeki teyze al oğlum iyi gelir diye bir hap verdi.Kendimi buz dolu bir küvette buldum ulan dedim mundar oldu buzlar hanım dedim viski getir.Getirdi hanım viskiyi döktü içiyorum falan farkettim ki benim karaciğer yok!

SÜNGER KOYMUŞLAR!

karaciğeri alıp

SÜNGER KOYMUŞLAR!

içtim viskiyi tık yok kesmedi tabii. hemen gittim bi bara abi dedim bana 2 şat mat tekila verdi içtim tık yok.Kuzen geldi saf alkol getirdi tık yok. Dediler sünger gibi adamsın elbette dedim, el frenimin gidonu dedim.
Attım kendimi bardan dışarı alkollü araba kullanmaktan ceza yieceğim riskini göze ala ala. Polis durdurdu para dedi yok dedim al bu hapı geçer dedi .. İçtim kendimi ajdar kasetleri dolu bi küvette buldum.Abi dedim biraz garip olmadı mı? yok dediler senin antrikotunu aldık , haa dedim tamam problem yok o zaman

bu sırada

arkadaş geldi yazılı kağıdını boş verdi hocaya , hoca bu ne dedi , arkadaş risk budur hocam dedi , hoca git dedi ibine dedi kovdu çocugu sınıftan. Çocuk ağlaya ağlaya eve giderken bir hatun gördü one lean dedi. Hatun sırıttı çok cooolsun dedi. eziverdim ikisini de farkında olmadan.

Arabadan indim sıktım süngeri pıt pıt pıt damlıyor alkol.. Abi dedim bu damlatıyor dedim alala dedi bi hap verdi bu geçirir dedi bu seferde kendimi ilhan mansız dolu bi küvette buldum.sağımdan attı solumdan geçti polis çağırdım kurtardılar beni.

POLİS Bİ GELDİ AYAKLAR TERS! ayaklar dönmüş polisin kafasında 666 yazıyor

arkadaş geldi onun da ayaklar ters

gittik karakola başkomiserinde ayaklar ters

gözaltına aldılar beni travesti geldi onunda ayaklar ters. bi hap verdi içi otoro koko harbinin kalıntıları ile doluydu. Hanım geldi ayaklar ters! Bey dedi bey yazarken bye yazdın dedi. Türkçeye sahip çık dedi. Bu sırada anladım ki bizim oğlanın kız arkadaşını çalmışlar olsun dedim ölenle ölünmez. BABA DEDİ! ölmedi o kalbimde yaşıyor , oğlana verdim hapı kız dolu bi küvette uyandı .. Ohaa dedi baba süpersin manyaksın marjinalsin dedi!

gururlandım.. çok aşırı oldum kabardım..

Demek ki neymiş

La fa la sol

1 yorum:

ışık dedi ki...

Hayatta saçmalanmaz derler ama bu kadar da saçma yaşanmaz sanırım. Alayına ve alaycılığınla yazılarındaki ironi çok hoş.Dadacılar, babacılar ve dedeciler neye hangi kalıba uysada alayına yaz;)
La fa la sol
(rüyanda ne gördüğünü merak etmekteyim rüyana bir gün benide al)